Annons
AnnonsAnnons

Nu börjar träningsallvaret


Sommaren frestar mer än någonsin med grillkvällar, lata dagar vid poolen eller havet, mjukglass, frapinos, efterrätter, öl/vin/drinkar och allt vad det är… Men för att kunna njuta av allt detta måste i alla fall jag skärpa mig mellan varven och leva hälsosamt. Nästa vecka skruvar jag upp träningstempot rejält och har hela fyra pass inbokat med min PT. Detta för att jag behöver en spark i baken då det gäller konditionspassen… Usch. Min favorithälsorätt just nu är denna som jag gör nästa varje dag till lunch eller middag: dinkel som jag kokar i buljong med handskalade räkor till + keso och romansallad. Fräscht och gott i värmen! Och jag som aldrig äter frukt annars frossar i vattenmelon som jag av nån anledning bara äter på sommaren, aldrig annars. Jag avskyr vattenmelon och frukt i sallader och liknande, men som ”ren” ingrediensen gillar jag det.

Training

Dinkelrätt

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar