Annons
AnnonsAnnons

Nu är skorna till ELLE-galan beställda!


Miu miu 3

Nu har jag klickat hem de här raringarna från Miu Miu på rea från The Outnet. Får hålla tummarna för att de kommer fram i tid! Alla andra skor jag hintade om tidigare gick inte att få fram av olika skäl och jag prövade flera par Jimmy Choos på Savannahs nyligen men de passade inte… Eller var slutsålda i min storlek. Jag är väldigt nöjd med modellen på dessa Miu Mius men det är ju alltid en risk att köpa skor helt oprovade till en gala! Jag är dock rätt så rutinerad och vet vilka typer av sandaletter och klackhöjder som passar mig och granskade verkligen bilderna noga på dessa skor. De här har lagom höjd för en hel kväll i klackar, de har snygga cutouts på sidorna men är täckta på just de ställen där mina lilltår annars tenderar att ”sticka ut” (det fulaste som finns, när några av tårna ”sliter sig” och liksom lever ett eget liv utanför skorna!). De är inte skurna rakt av vid ankeln utan har en snygg lutning nedåt vilket gör att inte benet ser helt kapat ut (alltså lite klumpigare. Jag har kraftiga vader och de ser ännu större ut med fel modeller på skorna). De är sexiga och eleganta och kommer att kontrastera klänningen jag har valt finfint.

OM de nu passar förstås. Och kommer fram i tid!

Miu miu 2

TAGGAR
13 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar