Annons
AnnonsAnnons

Nu är det slutjiddrat och redo för bootcamp!


Den här veckan börjar min träning på bootcamp-allvar. Nu jävlar. Jag har pass inbokat med min PT måndag till torsdag denna vecka. Flera konditionspass, vilket jag bävar för. Men jag MÅSTE. Jag kommer ALDRIG att börja få kläm på det mer konditionspass på egen hand. Jag är för lat. Jag har inte karaktären. Jag vet att det är jag själv som måste fixa det i slutändan men jag behöver en välbehövlig spark i baken. Så – hejdå slappa semesterdagar – hello hardcore fysisk träning. Om en månad knappt är det CHICs stora galafest på Berns. Då ska jag ha en klänning som jag är stolt över att få bära upp. Så det så. Nu: på med träningsskorna…

running

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar