Annons
AnnonsAnnons

Nu är det ÄNNU billigare att bli xtremt fit!


Xtremefit vinn 1

Trogna bloggläsare vet att jag blivit helt frälst i bootcamp-träningen Xtremefit. Tränar tre gånger i veckan och har gjort det mer eller mindre i ett halvår nu. Vi har tränat både utomhus och inomhus. Det är klassisk militärträning där du i första hand använder din egen kroppstyngd för att bygga muskler och så är det intensiv konditionsträning och en överjävlig uppvärmning (i Xtremefit ”värmer du upp” i 45 minuter och tränar i 15 minuter) med upphopp, vanlig löpning, burpees, höga knän-löpning varvat med lite sköna övningar som situps, armhävningar, dips, rygglift, jägarvila, planka (med utkliv eller hopp åt sidan och sedan in igen) osv gånger 30/40 eller 50. Och detta repeteras så många gånger under passet att man fan tappar räkningen till slut. Jag tror utan att tveka att vi gör cirka 300 situps under ett pass sammanlagt.

Det här är hardcore. Man blir som besatt. Och jag är starkare än någonsin tack vare denna träning. Jag har för första gången i vuxen ålder känt att delar av min kropp börjar bli HÅRDA. Alltså själva omfånget/texturen är liksom inte sladdrig längre utan, ja – hård. Fast är inte korrekt beskrivning men hård förstår ni kanske. Det är en väldigt tillfredsställande känsla! Och jag har bättre kondis nu än då jag var 17 och spelade fotboll på rätt hög nivå.

Vill du också testa detta fast till lägre pris? Klart du vill! Xtremefit är redan en väldigt prisvärd träningsform – men nu är den ÄNNU BILLIGARE! Om du uppger koden xfitcharlotta då du betalar så betalar du 1300 kr istället för 1500 kr.

Du kan antingen välja på att köra Girls Bootcamp – läs mer här. Eller Rookie Bootcamp – läs mer här. Kampanjen gäller för passen som går i Stockholm: City/inomhus (Tulegatan 35), med start måndag 11 november. Eller Stockholm: Södermalm/inomhus (Åsögatan 153), med start tisdag 12 november. Du kör tre pass i veckan under sex veckor. Under passen får du individuell hjälp av en personlig tränare för att göra övningarna rätt utefter dina förutsättningar, så man skulle kunna säga att det här är som att köra PT fast i grupp. Väldigt billigt då det blir typ 72 kronor per timme att ha en personlig tränare (något som annars kostar nästan det tiodubbla).

OBS! Kampanjen pågår enbart till och med den 31 oktober! 

Frågor på det? Vill du också bli hård? Vill du också spöa din partner i armbrytning? Vill du få rutor på magen till nästa bikinisäsong? Anmäl dig nu. Och glöm som sagt inte koden: xfitcharlotta.

Xtremefit vinn 3

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar