Annons
AnnonsAnnons

No more Dexter


Jaha, så var min favoritserie of all times slut: Dexter. Åtta säsonger. I nära två år har vi haft sällskap av den sympatiske massmördaren och hans färgstarka kolleger. Såg absolut sista avsnittet igår och blev tårögd av frustration, så där som man blir när man måste skiljas från något man älskat så länge. Alla säsonger har inte varit topp men lägstanivån ändå så sjukt välgjord och tevedrama på högsta nivå.
Nu är frågan vad vi ska se härnäst? Sons of Anarchy har jag redan klämt några säsonger av, samt påbörjat Game of Thrones. Gillar båda men är ändå inte så där galet besatt av dom som av Dexter.
The Wire och Breaking Bad har några av er tipsat om. Fler förslag? (OBS: jag avskyr ”tjejserier” eller tokroliga familjeserier, typ Modern Family, inte min grej. Måste vara svart, dystert, ha tempo, skruvade intriger och få gärna sluta olyckligt…)

20130930-212150.jpg

TAGGAR
478 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar