Annons
AnnonsAnnons

Ni får till idag på er också, OK? Gällande Xtremefit-tävlingen


Ryggpractise xtremefit

Xtremefit är verkligen beroendeframkallande, jag har aldrig varit så flitig gällande en träningsform som denna! Här ligger jag på mage och ser ut som en fåne, men det är en bra ryggövning… Jag är en av få som tränar med skor eftersom jag har problem med hälsporre/fötter mm. Ni är såååå många tjejer (och några killar!) som är med och tävlar om bootcampsen som jag lottar ut till Xtremefit och egentligen var ju sista dag att tävla den 11:e men jag känner mig generös idag och låter er därför tävla ända fram till midnatt! Sen stänger vi butiken. Senare i veckan avslöjar jag de två vinnarna här i bloggen.

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar