Annons
AnnonsAnnons

När storleken har betydelse


Att välja nya möbler och ny teknik till ett hem är inte helt okomplicerat. Min kille vill absolut att vi ska byta ut vår nuvarande TV mot en Samsung 55 tums-sjabrak-LED-modell. Jag tycker den verkar vara onödigt stor men min kille hävdar att en TV inte kan vara för stor. Han jämför det med min faiblesse för skor och att jag nångång sagt att klackar inte kan vara för höga. Håller ni med? Kan en TV aldrig bli för stor? Skärmen alltså.

Samsung

TAGGAR
14 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar