Annons
AnnonsAnnons

Nä, fahr och flyg, Sofi!


Sofi

OK, jag erkänner: Jag är djupt och osunt avundsjuk på Sofi Fahrmans ben! Jag vill OCKSÅ ha så där muskulösa, slanka och BRUNA spiror, som liksom är som GJORDA för att bära upp korta, smaragdgröna kjolar eller korta jeansshorts. Jag har spanat runt lite runt Humlegården här i stan och det finns fler tjejer (20-nånting) som har lika fina ben som Sofi. Allt detta medan jag läser ett pressmeddelande som deklarerar att låren är kvinnors mest hatade kroppsdel. Some got it, some don’t… 😉

Bilden har jag fräckt snott från Sofis blogg!

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar