Annons
AnnonsAnnons

Mysigt värre i Helsingborg


Vilket urmysigt ställe Hertzska villan är! Ombonad, pyntad och levande ljus överallt. Och vackert belägen vid vattnet (havet? Ursäkta min dåliga geografikoll men hinner aldrig stanna särskilt länge under mina besök i Skåne, så lokalsinnet är det ju så där med). Min presentation om sociala medier gick bra men GUD vad svårt det är att vara avspänd på engelska. Särskilt när jag kommer utanför ämnet (det gör jag alltid av nån anledning) och står och försöker spontanöversätta uttryck som ”att klippa navelsträngen” (ja, hur fan säger man det på engelska? Finns det ens?).

Trevligt att träffa rara kollegor från marknadsdivisionerna i Norge, Danmark och Finland. Snodde med mig ett ex av norska Stylemag vars tidning inspirerat oss mkt när vi relanserade CHIC.

Nu är min mage helt bubblig och svullen av allt kaffe, fyra timmars sömn och prestations-stress. På väg hem nu till familj och vitvaror som ska fyllas och onsdagskrönikan som ska skrivas (löser den på planet).

Imorgon är det Tidskriftsdagen med efterföljande gala, Mediabranschens egen firmafest. Ska bli så roligt och extra spännande i år då vår nya VD ska tala på scen. Väldigt nöjd att jag inte ska köra presentation imorgon efter dagens prövning, utan bara kan gå dit och koppla av och lyssna.

20131113-134524.jpg

TAGGAR
441 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar