Annons
AnnonsAnnons

Mode för en bruten tå…


Jag bröt min lillfinger-tå (heter det så?!) igår natt. Råkade slå i den i mörkret i sängbenet när jag var uppe och bytte blöja på tvillingarna. Ajajaj! Trodde först att det skulle gå över, men dagen efter hade tårackaren svullnat och blivit mörklila?! Hulda bröt tån tidigare och hennes tå blev helt svart… Hon fick bara på sig ett par stora sneakers. Samma här, jag får bara på mig ett par fina Sorel-kängor som är för stora för mig, i stl 41. Alla andra skor smärtar något enormt! Och så lite regn på det… Ja, där har ni liksom dagens outfit. Roligare än så blir det inte just nu… ;-(

Sorel

TAGGAR
8 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar