Annons
AnnonsAnnons

Mitt survivalkit här på BB


survivalkit-1

Jag är ganska om mig och kring mig då det handlar om packning eller då man ska sova borta. Jag bara måste ha mina egna produkter och när jag väl ska börja packa ned ”det allra nödvändigaste”, kanske bara för några dagar, så slutar det alltid med tre necessärer; en för smink, en för dusch/hår/kropp-prylar och så den sistnämnda med survivalkitprylar. Min survivalnecessär här på BB innehåller bl a följande: * tandborste (brukar faktiskt släpa med min eltandborste men det blev så bökigt) + tandkräm (måste vara Aquafresh) + tandtråd * Otrivin menthol nässpray * Deodorant LdB Pulse Sport * Kanebo Sensai Lotion (för ansiktet) * Kroppsolja (denna från Barnängen, vilket var en paniklösning då min favvoolja från Dermanord var slut) * Revitalash ögonfransnäring (penslas på morgon och kväll för att fransarna ska växa) * Dermalogica Skin Hydrating Masque * tops + bomullsrondeller * Sminkborttagningsservetter * Clarins lip balm * Nagelfil. Spännande, va? 😉

survivalkit-2

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar