Annons
AnnonsAnnons

Mitt Sloggi moodboard: ”Getting ready for the spotlight”


Sloggi del 2

Från hemmamys till utekväll! Om jag fick tänka fritt skulle min drömlördagkväll se ut så här: restaurangbesök på någon rooftop-bar i New York, där vi är ett sällskap på 4-6 personer som först börjar med lite Prosecco och tapas och sedan äter en låååång middag och skvallrar om livet. Jag känner mig inte bekväm i allt för uppstyrda klänningar utan gillar en vardagslook till klänning som jag kan sitta länge i utan att den skaver med mera. En jeansklänning är perfekt. Den gillar jag dock att glamma till med dyra och lyxiga accessoarer, givetvis ett par sexiga klackar (gärna ankelboots med cutoutdetaljer, älskar det!), en vacker statementhandväska och smycken. Makeupen är förstås viktig och när jag vill vara fin sminkar jag mig rätt mycket, det blir mörka ögon, svart eyeliner, lösögonfransar och läppstift. Jag har blivit väldigt förtjust i Byredos doft Blanche, eftersom den inte luktar så mycket ”parfym” utan mer fräscht och nytvättat. Håret har jag helst utsläppt med större volymlockar (gärna i samma proffsfönade utförande som Kylies på bilden!), eftersom jag nästan alltid bär tråkig tofs till vardags.

I underklädesväg väljer jag som vanligt lite bredare trosmodell fast gärna i finare spetsutförande och i någon kul färg, som dessa snygga från Sloggi. Behån får gärna forma bysten lite mer pushigt för ett sensuellt dekolletage och axelbanden ska vara smalare, eftersom jag brukar vilja känna mig ledig och avslappnad i mina klänningar och knäppa upp någon knapp och då kan det hända att ena axeln kikar fram emellanåt. Mer info om alla plagg hittar du här, där du även kan göra ett eget moodboard.

annons sloggi

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons


Annons

Laddar