AnnonsAnnons

Mitt Sloggi moodboard: ”Feeling comfortable at home”


Sloggi moodboard Charlotta

Om jag fick drömma lite så är det så här jag skulle vilja ha stämningen hemma, när jag skrotar runt och bara ska vara bekväm och ha det mysigt en vardagkväll eller på helgen. Då är det bekväma kläder som gäller, som slitna jeans och en stor T-shirt. Och sneakers, när jag åker iväg till affären för att handla mat eller göra något ärende. Min väska är alltid av crossover-modell (dock inte ALLTID från Valentino…) eftersom jag behöver båda händerna fria för att kunna assistera något av våra tre barn, bära andra kassar och liknande. I en perfekt värld skulle jag bo i såna här pastellfärgade små parhus, men riktigt så ser inte verkligheten ut, haha…

Jag sminkar mig sällan på hemmaplan eftersom jag vill låta ansiktet vila från smink, men jag passar gärna på att måla naglarna och då helst i ett greige lack. Mina läppar är konstant torra och jag går inte en meter utan ett läppbalsam inom räckhåll. Jag jobbar hemma mycket på kvällar och helger och tittar gärna i utländska modemagasin för inspiration. Marie-Claire, Glamour och Harper’s Bazaar är mina favoriter, även de ryska editionerna. Trots att jag inte förstår vad det står, får jag idéer till vackra layoutlösningar eller stillebenuppslag.

Hemma hos oss är det min man som står för all matlagning, men jag är road av att baka. I födelsedagspresent fick jag en väldigt imponerande kitchenaid som jag tänkte göra bakverk som kan imponera på min kompis Roy Fares… Jag är förtjust i att göra cupcakes eller annat som går att dekorera med glasyr. Ju pilligare och mer kitschigt, desto bättre!

Jag är ingen äkta kaffedrickare men tycker det är gott med en latte macchiato som jag gör hemma. Överlag blir jag lugn av varma drycker och har ofta en kopp örtté eller grönsakssoppa (Varma Koppen) nära till hands då jag jobbar eller kollar på någon serie på Netflix.

Underkläderna måste vara sköna och funktionella. Jag är inget fan av stringtrosor eller hårda kanter. Det ska vara rejält och redigt, ge stöd och sitta bra så att jag känner mig bekväm. Jag gillar Sloggis bredare trosmodeller eftersom de inte lämnar några avslöjande kanter genom byxorna. Min vardagsbehå får gärna vara av det finare slaget eftersom jag vill känna en kontrast mot alla de sportbehåar jag bär då jag tränar ofta.

Vill du också göra ett sånt här moodboard (väldigt roligt och kreativt faktiskt! Jag har suttit i flera timmar och kollat efter bilder) på Polyvore så kan du gå in här.

annons sloggi

TAGGAR
538 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIV
Laddar