Annons
AnnonsAnnons

Mitt nya kostschema – och min nya PT Omid Dadary


Jag har skaffat en PT, personlig tränare. Nä, det blev inte Anna Anka, även om det hade varit superroligt att bli piskad i form med hjälp av henne! Men Anna bor i Hollywood, hon kommer säkert ha fullt upp med sitt nya TV-program där hon ska coacha tjockisar att komma i form. Jag behöver någon lite närmare, som dessutom har specialkunskap om pajade knän (jag saknar korsband i båda knäna) och sviter efter kejsarsnitt. Det har Omid Dadary, som min PT heter. Han har mailat mig ett matschema som jag ska fylla i. Det här ska bli spännande… Igår gjorde jag en nyttig middag – trodde jag. Jag köpte en massa grönsaker och kyckling. Kokade rödbetor (för första gången) i buljong och hade fetaost och rostade pinjenötter till. Och grillad kycklingfilé. Jag kände mig asnyttig. Men så jäkla nyttigt blev det tydligen inte ändå i slutändan. Kycklingen marinerade jag först med olja, soja och sirap. Pinjenötter är typ det onyttigaste skiten som finns. Och fetaost är väl okej, men inget lightkrubb direkt. Och så hällde jag olivolja över allt då jag var klar. Det blev däremot väldigt gott! 😉 Får se vad Omid säger om vad jag käkat hittills… Misstänker att mina dagliga frapinos från Robert’s Coffée och kanelbullar från 7 Eleven kommer få stryka på foten så att det visslar om det! Ni kommer att få följa min träning med Omid här i bloggen och självklart ska jag visa resultat i bildväg också.

nyttigt

Här ger jag mig på ett försök att käka nyttigt!

Omid 1

Håll i hatten, Omid – det blir en riktig utmaning att ta sig an mig!

Omid 2

Omid har bra mycket vitare tänder än jag! Men min tandblekning är inte klar än…Så vänta bara!

Bilderna på Omid har jag lånat från Omids hemsida.

TAGGAR
7 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar