Annons
AnnonsAnnons

Mindre bra köp: en ”preppy” kjol i marinblått


Bild 324

Jag börjar bli så pass shoppingrutinerad att jag sällan gör riktigt dåliga köp. Men visst händer det. Och det är i de fall då jag INTE lyssnar på första magkänslan utan får för mig att jag ska byta stil helt och hållet och bli någon annan. Som när jag köpte den här korta preppy-kjolen från Zara i marinblått med lite östermalmsdamigt mönster. Jag såg framför mig att jag skulle ha kjolen till brunbrända, bara ben, en röd kavaj och så såna där herrskor med broguemönster somär inne nu. Som en söt liten trendig skolflicka. Ehh… För det är ju verkligen jag… Resultat: Kjolen har fortfarande prislappen kvar, jag har aldrig använt den och kommer aldrig att göra det heller. Och bytesrätten gick ut för evigheter sen. Suck!

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar