Annons
AnnonsAnnons

Mina shoppingfavoriter på Tradera denna vecka, tema: Nostalgi


Tradera Charlotta 1

Ni har väl inte missat att jag har en egen liten avdelning på Tradera just nu, där ni kan gå in och kika på mina favoritauktioner? Kolla in där då och då för en uppdatering av de shoppingfynd jag tipsar om extra mycket i nuläget!

Så här strax innan semestertider, då det fortfarande är dåligt väder i Sverige trots mitten av sommaren, så börjar jag sukta efter bara ben, sol och lite mer avslappnade strandoutfits. Men jag är ändå mer inne på att svepa in mig i koftor, snygga statementtröjor (Grrrr…Givenchy), bära solglasögon (för att slippa visa att jag är osminkad, haha) och bära sköna kilklackssneakers (ääälskar dessa från Isabel Marant!), eftersom jag är inne i en intensiv träningsperiod och inte orkar bära med mig ombytesskor till och från gymet. Men det är ALLTID säsong för vackra designerväskor och den här underbara axelremsväskan från YSL tänker jag kämpa för att vinna. Jag är förtjust i vit spets och blev därför sugen på den här klänningen, eftersom den dessutom har en bra längd när jag är på jobbet. Och det här halsbandet från D&G i vintagestil är ju superfint och kommer funka till alla mina sommaroutfits! Jag gillar också när smycken är i både silver och guld eftersom det underlättar matchning med övriga accessoarer. Under den stressiga period jag befinner mig i just nu på jobbet innan semestrarna börjar, så hinner jag inte lägga ner mycket tid på att fixa mig i ordning, men ett läppglans och lite mascara hinner man alltid dra på. Eftersom jag är inne i en nostalgisk period av lätt sentimental karaktär så tycker jag det är supermysigt med gamla ting, särskilt tidningar och magasin från 40- och 50-talet och framåt. Som detta exemplar av Vecko-Revyn från 1952, en tidning jag dessutom var chefredaktör för, för över tio år sedan. På Tradera hittar man alltifrån Femina till Svensk Damtidning och andra gamla tidskriftsskatter. Som tidningsmakare är det extra roligt att se hur hantverket såg ut på den tiden.


 

ANNONSSAMARBETE MELLAN CHIC OCH TRADERA

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar