Annons
Annons



Annons

Mina shoppingfavoriter hos Tradera denna vecka, tema: SEMESTER!


Tradera del 2

Om några timmar går jag på semester efter en del gräsliga övertidsveckor här på redaktionen. Jag är blek, svullen, håglös, utarbetad och behöver sol, salta bad, sovmorgnar – och givetvis en ny semestergarderob! Jag sticker ner till Medelhavet om någon vecka med familjen så mina shoppingurval från Traderas utbud präglas därför just nu av denna mood:

En ny bikini ska förstås införskaffas, jag gillar den lite ruffare designen på denna från Triangl Swimwear. Över bikinin vill jag ha en spetstunika, så jag inte känner mig helt ”naken” när jag går ifrån stranden och köper glass. Som ni vet älskar jag skor och det är ingen tillfällighet att mina favoriter på Tradera består av en massa skor… De här underbara sandalerna från Mulberry blir fina till bruna ben! Och jag har länge suktat efter dessa pumps med lagom hög klack från Isabel Marant (så nu leder jag faktiskt denna budgivning, får se om de blir mina…). Snygga resväskor är kul och kostar de inte mer än så här kan du skaffa flera olika modeller! Min hårbotten blir lätt bränd av solen så solhatt är ett måste. Ihop med ett par swanky solisar så blir man både anonym och supercool på sekunden. På semestern hinner jag ägna tid åt pedikyr och jag tycker det är fint med metallicfärger på tårna, som detta lack från YSL. Mitt absoluta DRÖMKÖP denna vecka är dock en inredningspryl, som förvisso andas mycket mode: en kopp från Chanel! Kan det bli mer fashion än så? Love it!

ANNONSSAMARBETE TRADERA MED CHIC

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.se



ARKIV



Annons




Annons

Laddar