Annons
AnnonsAnnons

Mina sämsta köp, del 12: Svårburna Marni-kjolarna


En av Lisens väninnor har sagt att hon bara älskar min bloggföljetong ”Mina sämsta köp”, vilket såklart gjorde mig jättesmickrad. Så nu tänkte jag glädja henne (och kanske några av er andra också?) med att återuppta den fina traditionen! De här två Marni-kjolarna fyndade jag på 70% rea. Jag var alldeles salig över mitt köp och sprang upp till moderedaktionen och tjoade. ”Titta vad fina!”. Och de ÄR verkligen fina! På galgen. De är nämligen HELT omöjliga att bära. Till någonting! Den rosa är värst. VAD bär man till den? Bara bleka ben? Svarta strumpbyxor? Rosa skor? Jag har haft den vid något modigt tillfälle och då fick jag en kommentar om att det såg ut som om jag bar en hallmatta på mig. Den leverpastejfärgade då, med maxivolang. Ja, den kanske ser så där fashionhärlig ut tycker ni. Men passformen är skitkonstig och man får faktiskt en GIGANTISK rumpa i den. Rumpan blir liksom korvig, grynig, skev och jätteoformlig. Det är något med att den är ofodrad eller liknande som gör den så märklig i tyget. Och så den där klumpedunsvolangen på höften på det så att man bara blir ännu bredare. Den satt säkert jättefint på Freja Beha Ericsen då hon bar den på Marni-visningen i storlek 32, men inte på mig. Ändå kan jag inte skiljas från dessa kjolar utan inbillar mig att en vacker dag så bara förvandlas jag till Olivia Palermo om jag bär dem. Jag måste ju vara dum i huvudet. Marnikjolarna har förhäxat mig…

För er som har missat mina tidigare modemissar, kan ni kolla in här nedan:

Mina sämsta köp, del 11: Spåkäringväskan. Mina sämsta köp, del 10: Dyra dödskalle-halsbandet. Mina sämsta köp, del 9: Paljettdesignerblåsan som är för liten på fel ställen. Mina sämsta köp, del 8: Den kliande fjäder-västen. Mina sämsta köp, del 7: Rödglittriga mormorsväskan. Mina sämsta köp, del 6: EKG-mönstrade tunikan. Mina sämsta köp, del 5: Diarréfärgade Peter Pan-bootsen. Mina sämsta köp, del 4: Blommiga käringklänningen. Mina sämsta köp, del 3: Tacky paljettväskan i syrénlila. Mina sämsta köp, del 2: Kycklinggula tyllunderkjolen. Mina sämsta köp, del 1: Toreadorjackan från Lagerfeld.

TAGGAR
13 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar