Annons
AnnonsAnnons

Mina Isabel Marant for H&M-köp (om allt går vägen)


Isabel Marant HM Flinkenberg

Lyxfällan nästa för mig, för alla de här godsakerna tänkte jag att webbredaktör Rosi ska få äran att klicka hem åt mig idag då kollektionen för Isabel Marant for H&M släpps kl 10.00 online. Jag har viktigt möte på förmiddagen och sitter resten av dagen (och kvällen) på Tidskriftsdagen och hinner inte stå och köa i butik så det är jättesmidigt att kunna shoppa online via min personal webbshopper Rosi! Förvisso har AD-Anna tänkt likadant och hon var först. Och man får ju bara beställa en sak vardera ur kollektionen (alltså inte tre kappor osv) så om Anna råkar ha valt några av dessa grejer så är det kört för min del. Spännande! Jag tycker att samtliga dessa plagg jag valt är fantastiskt basic-snygga och går att kombinera med precis allt jag har i garderoben, eller ihop med varann. Det är moderna plagg utan att vara utstuderade. Jag gillade vissa av skinnbrallorna också och den snygga statementjackan med orange inslag, men tyckte faktiskt den var för dyr. Kollektionen är oerhört fin men jag blev besviken på accessoarerna som jag tycker var väldigt bleka och intetsägande, och det var inte mkt till skoutbud direkt.

Paljettbyxorna är jag inte helt säker på. Dom ska jag i så fall köpa direkt av min förlagskollega Hermine som är chefredaktör på ELLE, som köpte dom ”i ett tillfälligt ögonblick av galenskap” igår som hon själv uttrycker (ELLE fick någon sorts förtur till att köpa plaggen). Hon tycker de är jättesnygga – men på någon annan. Vi får se vad jag tycker om dem när de sitter på. Jag gillar ju sånt som glittrar och har återigen blivit förtjust i silver efter en längre guldrush.

Tänker ni shoppa ur den hypade kollektionen idag? Vad i så fall?

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar