Annons
AnnonsAnnons

Min outfit igår på modeveckan


Charlotta Flinkenberg

Det blev inte särskilt många visningar för mig denna modevecka eftersom vi sitter i deadline av nästa nr av CHIC. Men några hann jag med igår. Denna bild är tagen av Stureplan strax innan Altewai Saome-visningen (som jag för övrigt gillade väldigt mycket). Jag hade på mig en ny klänning från & Other Stories, stövlar från Zara och väska från Chanel. Klänningen (väldigt skrynlig här ser jag…) är mer hallonröd än röd, vilket syns på närbilden.

C8 rd dress

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar