AnnonsAnnons

Min lilla blomstertjej


Jag har för vana att inte lägga upp bilder på mina barn i sociala, publika medier – eftersom jag är en halvoffentlig person medan de inte har bett om att få bli offentliga. Men den här bilden på min dotter Elsa måste jag få visa då jag tycker den är så fin (och dessutom ser man inte riktigt hennes ansikte). Den är tagen i Antibes under vår semester och i handen håller hon ett lipbalm från Clarins som hon snott av sin mamma… 

 

TAGGAR
397 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIV
Laddar