Annons
AnnonsAnnons

Min helg – från Smurfarna 2 till hårdrocksfest


Smurfarna2

Min helg var väldigt kul och bestod av rätt så tvära kast kan man säga. I lördags var jag först med min 7-årige son samt min väninna Shatilla och hennes son Denzel på galapremiär av ”Smurfarna 2”. Klädkoden var smurfblått och jag hade först tänkt ha en fin långkjol i blått och vit sidentopp men sen började det regna så då kom komfortgenen fram istället varpå jag valde jeans och stickad tröja istället. Dock min smurfblå väska från Aila. Efter det barnkalaset till tillställning så åkte vi hem, sen var det ombyte till hårdrocksoutfit (jag funderade först på kombon på bilden men det blev en svartare outfit till slut) för att överraska CHICs AD Anna som nyss fyllt 40, på rockpuben Anchor där det var Bon Jovi-tema med ett tributeband (Anna äääälskar Bon Jovi mer än allt annat på jorden). Det var plankstek, chokladtårta, shotsbrickor, öl, tal, presenter, fejktatueringar, kramar och en mysig kväll som avslutades på det lokala kebabhaket runt hörnan i gammal god rockanda. Och efter det rockkalaset blev det trädgårdsarbete hela söndagen. Tvära kast som sagt, men jag gillar när mitt liv är så. Hur var er helg?

Bild lånad från Cava Media.

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar