Annons
AnnonsAnnons

Min galaoutfit igår


Igår var jag och maken på smokingbal i Köpenhamn som Aller media bjöd in till. Vi hade så sjukt roligt, åt trerätters, minglade och dansade till halv fyra (!) på slottet vi var på. Jag hade på mig en fantastisk långklänning med guldpaljetter från By Malina. Loved it! Kände mig som en old school Hollywood-stjärna. Till klänningen bar jag heels från YSL (dom kastade jag av mig kl ett då dansen drog igång på allvar), en clutch från BikBok, armband från Thierry Mugler (medföljde som present i doften Angel) och &Other Stories och min Michael Kors-klocka. Vi var stiliga igår men är inte så kaxiga idag, haha…

20140125-123848.jpg

20140125-123931.jpg

20140125-124108.jpg

TAGGAR
960 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar