AnnonsAnnons

Min entré på chicgalan


Det jag fasade mest inför på chicgalan var själva entrén. Jag blev inburen på scen av fem st muskelhunkar och när de hade satt ner mig på golvet skulle jag dra av några discomoves á la Travolta. Ni som känner mig vet att jag är förtvivlat kass på att dansa så jag vet inte riktigt varför jag utsatte mig för detta men en av mina chefer sa någon vecka innan galan ”Men du måste ju dansa på scen, Charlotta? Det förväntar sig ju ALLA om temat är disco och Studio 54!”. Jag blev kallsvettig redan av förslaget men sökte i panik hjälp hos Wictoria Nilsson, sångerskan som också uppträdde med ett bejublat discomedley på galan. Jag sa: ”du måste lära mig grundstegen som Travolta kör till Bee Gees ‘You should be Dancing’!”. Hon suckade först och sa att det var för ont om tid att hinna repa och dessutom är originalkoreografin alldeles för svår för en taktlös nybörjare som jag. Men på två timmar lärde hon mig de steg jag sedan körde på scen. Och även om de inte var särskilt avancerade så var de för mig det svåraste jag gjort! Men man ska alltid utmana sig själv… Haha.

   
    
 

TAGGAR
675 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIV
Laddar