Annons
AnnonsAnnons

Min date med Victoria Silvstedt idag


Jag träffade Victoria Silvstedt idag som är på tillfällig visit i Sverige för att promota en underklädeslinje som hon är frontfigur för som kommer att säljas på Lindex. Hon var lika glamourös som vanligt och lika glad och rar som jag minns henne från tidigare tillfällen vi setts. Jag gjorde en intervju med henne som ni kan läsa på chic.se imorgon.

Apropå underkläder så frågade jag vilken typ av underkläder Victoria absolut INTE gillar och då svarade hon ”Åhhh, du vet, såna där breda, rejäla ‘granny pants'” varpå jag rodnade och sa att hon just beskrev exakt den typ av underwear som JAG föredrar, haha. Det skrattade vi gott åt.

Och så berömde jag henne för hennes vackra peeptoes med spets, som är från Dior ”Jag kan inte ha Louboutin längre, mina fötter är för breda! Dior är mer bekväma”.

Och hon har inte träffat Obama. Däremot mötte hon Bill Clinton för bara något år sedan ”och you know, det enda jag kunde tänka på vad allt man hört som försiggick i det där Ovala Rummet!”, kommenterade Victoria det mötet.

20130904-162431.jpg

20130904-162456.jpg

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar