Annons
AnnonsAnnons

Men Gud så gnällig jag lät!


Fast seriöst, hur gnällig får man (jag) egentligen bli! Läser mitt senaste inlägg återigen och hör hur negativ jag låter. Så här kommer ytterligare en reality-check:

SAKER SOM GÖR MIG LYCKLIG JUST NU:

Jag har fått tre ovanligt vackra och snälla barn. Och friska! Och glada! Jag läser om andras barn som är sjuka minst två dagar i veckan ungefär. Som skriker, har kolik, trilskas och driver föräldrarna till vansinne. Inte mina barn! Eller, två av tre skriker åtminstone inte på nätterna… =)

• Jag har en snygg, vältränad och jämställd man. Som tar sitt ansvar och är pappaledig. Som avlastar mig då det behövs. Som fixar med sånt jag tycker är tråkigt (läs: allt som inte har med shopping och bra teveserier/film att göra).

Mitt jobb! Mina fantastiska kollegor! Våra härliga läsare! Vår fina redaktion och mysiga kontor!

Välgjorda teveserier (blir de inte bara bättre och bättre, säg?), typ ”Lost”, ”30 rock”, ”The Event”, ”Sopranos”, ”Mad Men” som går att se när som helt tack vare DVD eller att man ser dem på SVT play eller liknande via datorn.

Mina vänner och familj. Som står ut med att jag sällan hör mig, inte svarar på mail, inte orkar hänga med på aktiviteter och som accepterar att de är satta på ”paus” (dock inte ”stop” eller ”reject”!) en obestämd tid framöver.

Min imponerande skosamling. Däremot skulle min garderob må bra av lite nya kläder…

Att det snart är…jul!

Saluhall C8

Bilden på mig, trött, men ändå rätt glad, är tagen av min väninna Clara i somras under min mammaledighet, när vi sågs i Saluhallen på Östermalm för en intervju.

TAGGAR
6 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar