Annons
AnnonsAnnons

Mellanblond eller platina, vad ska jag välja?


Charlotta ljusblond

Utväxten efter sommarens platinablondering är inte att leka med… Som ni vet var jag tvungen att bleka håret rejält för att efterlikna Khaleesi till CHIC-galans introfilm samt för själva galan/på scen. Jag älskar den färgen när den är riktigt vit och man är lite solbränd! Tyvärr tenderar denna färg att gulna efter ett tag (jag har inte varit tillräckligt duktig med att använda silverschampo och sånt) och utväxtsskarven är som sagt horribel att behöva städa upp.

Så nu velar jag mellan att: 1. Ljusa upp utväxten och lägga en ljusare ton på hela håret (man bleker inte utan lägger någon färg ovanpå som jag har förstått). 2. Återgå till en mörkare, mellanblond nyans som jag haft tidigare, se bilden nedan.

Charlotta mellanblond

Vilket alternativ gillar du bäst?

TAGGAR
15 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar