AnnonsAnnons

Manikyr på egen hand


Jag unnar mig lyxen att få mina naglar regelbundet proffsfixade på salong av Frida Selkirk. Men nu är jag mitt uppe i en gräsligt stressig deadline av tidningen och hinner inte med sånt. Så istället får jag köra the old school way och fixa manikyren på egen hand. Nu har jag tagit bort all akryl och material från naglarna och filat ner dom kortkortkort. Har smort in dem med aprikoskräm under natten och ikväll ger jag mig på resten av detta fina kit från Dior som jag fick för en tid sen men som jag nästan hade glömt bort.

(null)

(null)

TAGGAR
1 091 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIV
Laddar