Annons
AnnonsAnnons

Luciafrisyr


Superstressad idag och har varit på barnens lussefirande i skolan. Min dotter ville bestämt att jag också skulle ha glitter i håret och ja, man säger ju inte emot en fyraåring. Så här blev det. Enkelt att göra med en sån där donut-bulle och många hårnålar.

Tydligen är jag så stressad att jag publicerade detta inlägg i min träningsblogg tidigare idag vilket någon av er kommenterade…. Tack för att du gjorde mig uppmärksam på det 😉

Vill passa på att meddela att jag vi idag skickat ut en massa vinster som varit försenade så ni som väntar på Marc by Marc Jacobs-väskor mm från Veetlegselfie-tävlingen, parfym mm för läsarbrev och annat nu kommer att få era vinster snart (och även en liten extrabonus som plåster på såren för att vi varit så sena).

IMG_1127.JPG

IMG_1132.JPG

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar