Annons
AnnonsAnnons

Lite trött idag


Det blev sent igår vilket det gärna blir på sommaren. Idag är det mulet och även om jag hädar nu är jag tacksam över att det inte är 30 grader och sol. Jag ska städa, springa en mil på löpbandet nere i det svala gymet och jobba någon timme framför datorn ikväll med lite surdegar jag inte hunnit fixa. Och känner jag mig själv rätt blir det lite reashopping på nätet också…

20130714-122024.jpg

TAGGAR
462 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar