Annons
AnnonsAnnons

Lite dåligt samvete


Jag har dåligt samvete för att jag inte hunnit se till att alla ni som vunnit fina vinster i julkalendern ännu inte fått era saker samt att flera fortfarande väntar på besked om vilka som vunnit de sista luckorna. Det är inte så att jag struntar i er, men jag har gräsligt mycket att göra ända fram till tisdag pga deadline/lämning av chic och mkt annat. Jag jobbar till två varje natt och försöker även hinna med min familj (just nu är jag på fotbollsträning med äldsta sonen, därav ribbstolarna i bakgrunden). Ingen ursäkt kanske men jag vill bara meddela att jag inte glömt bort er, försöker bara beta av allt i rätt ordning och hinna prioritera. Jag lovar att alla vinster skickas ut nästa vecka så ha tålamod bara en liten stund till… Snart återgår mitt liv lite mer till det normala 🙂 kram på er

20140208-154629.jpg

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar