Annons
AnnonsAnnons

Less is bore – enligt Anna Dello Russo


Anna dello Russo 1

Sitter och planerar vad jag ska ha på mig (och prata om) i morgondagens ”Förkväll” på TV4. Har lust att komma klädd som hippaste moderedaktören just nu, Vogue Nippons Anna dello Russo. Men känner att jag inte riktigt bär upp couture på samma sätt som hon… Äger för övrigt inga sådana plagg heller. Och de går inte ens att låna i butik här i Sverige. Men jag tänker ha henne i åtanke ändå! Less is bore som jag brukar säga. Eller för att citera Anna själv: ”Fashion is not about being comfortable” 😉

Anna 2

Anna 3

Anna 4

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar