Annons
AnnonsAnnons

Kungsörnen var uppmärksamma…


Jag efterlyste ju era bästa tips för att lyckas med cupcakes häromdagen i bloggen och vill tacka för er som kommenterat med en massa smarta råd – toppen! Tänkte inte så mkt mer på det men två dagar efter blogginlägget kommer ett stort bud till redaktionen till mig. Med ett helt artilleri cupcake-mixar! Med en trevlig hälsning från Kungsörnen, som skriver att de har läst i min blogg att jag skulle baka cupcakes. Imponerande koll av deras marknadsavdelning måste jag säga. Samtidigt blev jag nästan lite… Rädd. Lite Big brother is watching you-vibb. Jag tänker väldigt sällan på att det (uppenbarligen) är en del som läser min blogg. Spännande! Och även lite prestationshöjande, då måste jag ju step it up a bit och skärpa till mig eftersom så många läser/tittar… Min mans kommentar till budet: ”Cupcakes-mix alltså? Kunde du inte ha skrivit att du är sugen på att testa nya iPhone 5s eller nåt som JAG vill ha?” Hahaha

20131101-192046.jpg

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar