Annons
AnnonsAnnons

Krystat kläddilemma inför morgondagen


Bild 210

Hörrni, kloka läsare, nu får ni hjälpa mig med era stylingråd! Imorgon är det Guldknappen, Damernas Världs designpris som delas ut varje år med tillhörande modefest. Det är inte lika stor fashionångest inför denna fest som till ELLE-galan, men nästintill. Förr om åren var jag inte lika intresserad av mode och då hade det heller ingen större betydelse vad jag hade på mig på såna här tillställningar. Nu inbillar jag mig (?) att folk förväntar sig att jag ska ha koll och tänka till innan jag väljer kläder. Ja, eftersom jag är chefredaktör för en shoppingtidning. Så istället för att slappna av och bara ta något från min garderob som jag redan vet att jag trivs i, så har jag hysteriskt börja flacka med shoppingblicken efter någon ny trasa att ha imorgon. Jag tycker att jag har varit lite för snäll och förutsägbar i mina klädval de senaste gångerna jag gått på någon modegalej. Känner för att överraska. Men samtidigt inte spöka ut mig i något bara för att låtsas vara Agyness Deyn liksom.

Jag har tre spår att gå på: A: En LBD från Zara (som jag pajade blixtlåset på i måndags, men ska försöka byta till en ny eftersom det uppenbarligen var fel på blixtlåset) med mina nya grymma nit-heels och min nit-clutch. Balmain-wannabe. Ett säkert kort som jag vet att jag kommer känna mig bekväm och snygg i. Samtidigt – liite safe. B. Något jäkligt färgglatt, typ ett knallgult fodral eller en tokmönstrad klänning och mina bruna YSL-heels. C. En modechock som jag inte riktigt klurat ut än, men jag tänker mig något i stil med en jättestor T-shirtklänning där jag sprayat ett eget tryck/text på, eller att tråckla ihop en klänning av CHIC-omslag (haha, hört den förut, Csilla?), eller en sparkdräkt i paljetter/catsuit i läder eller inte vet jag! Kanske även lite knäpp makeup med vinrött läppstift och blekta ögonbryn… Ni fattar kanske.

Vilket tramsigt och krystat dilemma va? Haha!

Vad tycker du att Charlotta ska satsa på imorgon?

Loading ... Loading ...
TAGGAR
6 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar