Annons
AnnonsAnnons

Kryssa med oss på CHIC!


Känner du redan att det inte kommer bli så mycket egentid i sommar? Pockar väninnorna, din partner eller barnen på din uppmärksamhet? Har du lust att göra något EGO som samtidigt känns stärkande och roligt, peppande och lustfyllt? Gillar du att shoppa, äta god mat, ha bubbel i glaset, läsa CHIC, fynda lyxiga beautysaker på taxfree och att snicksnacka med likasinnade? DÅ ska du hänga med på CHICs beauty- & fashion cruise i höst med Viking!

Inspirerande föreläsningar, VIP-mingel, trerättersmiddag och chans att vinna en del spännande priser på plats och MYCKET mer överraskningar utlovas. Jag kan redan nu lova att det blir en succé! Jag vet, det är långt kvar till den 2 oktober, men de här biljetterna går åt snabbt och vi har bara ett begränsat antal, så boka redan idag så kan du sänka axlarna sedan. Här kan du läsa mer och boka! Sedan gör det inte så mkt om semestern blir stressig, full av frustration, avsaknad av sol och allt det där. Du har ju detta att se fram emot… Vi ses!

Kryssning

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar