Annons
AnnonsAnnons

Köpa eller inte?


På lördag ska jag på en kul 40-årsfest och vill såklart ha en ny outfit tills dess. Jag funderar lite på denna klänning från Zara.

Fördelar: jag får fina kurvor i den och den är classy och sexig samtidigt eftersom urringningen är i ryggen och inte fram. Den är även billig, 299 kr. Och skön i materialet, funkar att dansa i.

Nackdelar: jag kan inte ha behå till den och jag brukar få panik över sånt och få tvångstankar över att bli svettig under bysten även om jag sällan blir det. Den kramar åt mina kurvor så mkt att det blir lite Kim Kardashian-varning. Och jag måste vara i rätt mood för att känna mig bekväm i det.

Vad tycker ni, yay or nay? Köpa eller fortsätta leta?

20140605-095412.jpg

TAGGAR
12 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar