Annons
AnnonsAnnons

Kom i Xtremefit-form och vinn bootcamps!


Xtremefit 1

Vill du också kunna göra fler än femton armhävningar utan att börja darra med överkroppen? Vill du veta hur det känns att orka göra 50 situps (gånger tre under ett pass) av den mer avancerade varianten trots att du tidigare haft noll magmuskler och genomgått kejsarsnitt? Vill du kunna ”sitta” i jägarvila i två minuter (vilket är rena mördarövningen för lår och rumpa)? Har du dåligt flås men vill ändra på det? Vill du förbättra din hållning, tajta till kroppen och bli sjujävla stark? Då ska du hoppa på den träningsformen som har frälst mig: Xtremefit. Det är en träning som är framtagen för alla, oavsett vilken dagsform du befinner dig i. Du tränar i grupp med en hängiven tränare som korrigerar och kollar att alla övningar görs på rätt sätt. Tränaren är fokuserad på alla i gruppen, inte på att träna själv och stå och vara cool – detta gör att han/hon kan hjälpa dig på bästa sätt för att maximera träningen. Som att få en PT till grupprabatt!

Det är inte svårt, men jobbigt. Du kommer att svära, sucka och stöna i början. Men Xtremefit gör att man snabbt bygger upp kroppen. Kolla bara på mig – jag var ett muskellöst vrak då jag började i våras. Jag hade en massa skador i knän med mera, obefintlig bålmuskulatur efter tvillinggraviditet/kejsarsnitt och så svaga armar att det var ett skämt.  Jag fick göra plankan på knäna på grund av dålig rygg och det enda jag egentligen hade med mig sedan tidigare var hyfsad kondition pga löpningen. That’s it.

Nu är jag starkare än någonsin. Jag tränar i en särskild mediagrupp med andra motiverade män och kvinnor med avancerade Xtremefit-övningar.

Jag kan varmt rekommendera den här träningsformen för om jag, som är världens värsta slacker, har lyckats komma i form med hjälp av denna träning så kan du också det!

Jag har fått två stycken bootcamps att lotta ut till mina bloggläsare. De är värda 1200 kr/st och varje bootcamp pågår i sex veckor (tre pass per vecka). Xtremefit finns i hela landet, kolla på xtremefit.se för att hitta en ort som är nära dig.

Så här gör du för att tävla: 1. Svara på frågan: Vad heter Xtremefits grundare och produktchef (som även tränar mig och min mediagrupp)?  2. Motivera med max 5 meningar varför just du behöver vinna en bootcamp!

Skicka dina tävlingssvar till charlotta.flinkenberg@chic.aller.se. Glöm inte fullständigt namn, ålder, adress och telefonnummer. Tävlingen pågår till den 11 oktober 2013.

Xtremefit 2

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar