Annons
AnnonsAnnons

Klänningarna jag bar på CHIC-galan 2014


Jag hade planerat för åtta ombyten på scen i torsdags men eftersom detta är live och allt kan hända så fick jag steka ett klädbyte pga att en prisutdelare glömde läsa upp vilka de nominerade var och istället läste upp vinnaren direkt – och då blev det lite knas och panik och jag vågade riskera att komma ut på scenen i Spanx liksom…
Klänningen jag gjorde entré i, som Khaleesi, tillsammans med mina drakar från DuoRaw, den var second hand och något omsydd.
Sedan följde en kavalkad av klänningar från By Malinas, Greta och Viktoria Chan.

20140907-100445.jpg

20140907-100505.jpg

20140907-100519.jpg

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar