AnnonsAnnons

Karriärstyling: Se bra ut, bokstavligt talat


ANNONSSAMARBETE: Så här till hösten känns det bra med nystart på många vis. Att uppdatera jobbgarderoben är ett bra tips till att känna sig tryggare och lite mer ”business”. På något vis känns det sedan lättare att prestera bra också, när man är välklädd. Det finns ett talesätt som säger ”Klä dig för den lön du vill ha” och det är rätt tänkt enligt mig!

Jag har på senare år börjat använda terminalglasögon eftersom jag sitter mycket och granskar mindre texter på en skärm och märkte att jag började kisa och luta mig närmare datorn (och då har jag ändå en väldigt stor skärm). Nu bär jag glasögon på jobbet och känner mig väldigt fashion – snacka om att se bra ut, bokstavligt talat! Jag ville ha glasögon även som yngre men har alltid haft perfekt syn, så under några år på gymnasiet bar jag bågar med fönsterglas för att jag tyckte att det fick mig att se mer intellektuell ut, haha…

Här är mina favoriter av glasögon från Lensways utbud. Och du får samtidigt tips på en funktionell och snygg basgarderob för jobbet som gör att du ser ut som en äkta karriärista.

Lensway c8 favoriter

1 Polaroid, Lensway, 397 kr.

2 Svart kavaj, Mango, 699 kr. Mango har det bästa utbudet av snygga och prisvärda kavajer!

3 Tommy Hilfiger, Lensway, 897 kr.

4 Gucci, Lensway, 1676 kr.

5 Marc Jacobs, Lensway, 918 kr.

6 Blus, Cos, 890 kr. På Cos hittar du skräddade och stilrena kontorsplagg som ofta har en kul trendtwist.

7 Pumps, Zara, 549 kr. Om resten av din outfit går i neutrala toner kan det vara kul att låta all färgaction ske oväntat på fötterna.

8 Kjol, Gina Tricot, 299 kr. Ullblandningen och den lätt utställda modellen samt att det finns en matchande topp gör detta till en favorit!

9 Väska, modell ”Freya”, Mulberry, ca 7 000 kr. Ny och stilren modell som jag spår bli en framtida klassiker.

10 Armband, H&M, 69,50 kr. Armband ger lagom mycket bling i office-sammanhang.

11 Silkesblus, Ahlvar, 1 895 kr. Denna har jag! Älskar modellen, att den är hög i halsen (vill inte ha urringat på jobbet) samt att ärmarna är lååånga. 

12 Vida byxor, Weekday, 600 kr. Vida, snygga byxor som är väldigt prisvärda!

13 Kappa, Üterque, 2 490 kr. Kan du lägga lite mer pengar på din businessgarderob så spana in Zaras dyrare linje som finns online. Otroligt vassa kläder och accessoarer!

14 Karl Lagerfeld, Lensway, 747 kr.

15 Leopardpumps, Gianvito Rossi, ca 5 995 kr. Leopard är det nya neutrala och dessa har en hyfsat gåvänlig klackhöjd på 8,5 cm.

15 Låga boots, Monki, 400 kr. Passar till allt: kjol, klänning – men allra snyggast till skinnbyxor eller vida brallor.

ANNONSSAMARBETE MED CHIC OCH LENSWAY

TAGGAR
858 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIV
Laddar