Annons
AnnonsAnnons

Kärleksefterlysning! Vem vill dejta Romeo?


Dejta Romeo

Är du singel? Sugen på att dejta en riktigt bra kille? Jag har då ett smart förslag – dejta min PT Romeo Sundin! Jag tycker det är rent slöseri att han ska gå omkring och vara singel. Romeo är snygg, stark, en bra vän, en tuff tränare, ställer alltid upp när folk behöver hjälp, är generös och är både en riktigt machoman och en mjuk snubbe samtidigt.

Så nu ser vi till att Romeo får dejta lite kvinnor, eller hur? Kanske finner han kärleken i livet, vem vet? Och kanske blir den kärleken du? Romeo är seriös, han är inte bara ute efter ”lite skoj” utan söker en flickvän, punkt slut. Han vet ännu inte om att jag har lagt ut detta så det kommer att bli en trevlig (?) överraskning när han väl får se det, men jag hoppas att han tar det på rätt sätt 😉

Jag har tagit reda på lite fakta om Romeo, under dom månader han har tränat mig och det här kan vara bra att veta:

Ålder: 30 år. Yrke: Grundare för Xtremefit.se samt personlig tränare. Längd: 184 cm.
Intressen: Träning, umgås med vänner, shopping, bio, äta gott, mycket skratt.
Favoritfilm/TV-serie: Allt i allo-kille, jag älskar att skratta! Men gillar ”American Dad” (TV-serie) och ”Con Air”, ”The Rock” och ”The Secret” (filmer).
Lyssnar på: House, R’n’B, Lugna Favoriter, schlager, 80- och 90-tal samt rock.
Favoriträtt: Allt i allo, är svag för hemlagat. (Här litade jag inte på hans svar och frågade ”Men det måste ju finnas någon rätt du inte gillar?”. Han svarade: ”Nej. Jag äter allt.” Haha…)
Min drömtjej ska vara: Social, glad, positiv, kunna kommunicera, vara lojal, respektfull, ha skinn på näsan och veta vad hon vill.
Jag älskar: Mat, familjen, träning, skratta, spabesök.
Jag avskyr: Krig, lögn, otrohet, respektlösa människor.
Det här värderar jag högst i ett förhållande: Lojalitet, respekt, kommunikation.
Därför är jag en bra pojkvän: Jag vet vad jag vill med livet, är ärlig, rak, social, får dig att skratta och tänka positivt, jag är supermysig!

Övrig info jag kan lägga till är att Romeo är väldigt barnkär och vill ha minst 2 stycken (han har inga i nuläget), han älskar även djur och kan tänka sig att skaffa det. Att han vurmar för djurens väl märks med tanke på att en av sponsorerna till Xtremefit-tröjorna är mot djurförsök. Romeo dricker inte alkohol överhuvudtaget och röker inte.

Nå, känner du dig som Romeos Julia? Är du sugen på att dejta Mr Xtreme och kanske bli Mrs Xtreme? Då ska du maila en nytagen bild och lite info om dig själv till mig på charlotta.flinkenberg@chic.aller.se

Lycka till!

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons


Annons

Laddar