Annons
AnnonsAnnons

Känsliga läsare varnas… osminkad fulbild coming right up!


Håll i er, så här tråkig ser jag ut denna trettondag (vad är det för tramsig helgdag förresten?!)… Inte bara heeelt osminkad och glåmig, jag har dessutom inte färgat ögonbrynen sedan…tja, någon gång i oktober kanske? Jag har helt obefintliga ögonbryn när de inte får färg på sig, och visst kan man sminka dom men det blir inte helt bra. Och jag vill kunna känna mig fin även utan smink, så nu åker ögonbrynsfärgningen på… Efter-resultatet utlovas om någon timme eller så!

Tryck på gilla-knappen om du tycker om såna här bilder som kontrast mot allt det glammiga (?) i min blogg! 😉

TAGGAR
770 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar