Annons
AnnonsAnnons

Julklappstips för er med barn som gillar ”Frost”


Urban 39 e

Min dotter är helt besatt av ”Frost”, Disneyfilmen. Inte enbart för att isdrottningen i huvudrollen heter Elsa, precis som hon, utan för att det faktiskt är en rätt bra barnfilm (småglodde på den förra helgen då hon såg den för 29:e gången). Nu är min dotter för liten för att ha en egen mobiltelefon. Men hade hon varit större så hade hon ju blivit HELT betagen av detta mobilskal i ”Frozen”-tema som julklapp. Finns på Urban Outfitters. Jag smäller av, skulle kunna tänka mig att köpa det till mig själv! Om det inte vore för att jag är 43 år. Och dessutom har en iPhone 6, så skalet passar ändå inte…

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar