Annons
AnnonsAnnons

Julen på NK, till och med tomten var där


För att komma i rejäl adventsstämning så begav jag mig till NK:s pressvisning av deras julmarknad, i regi av Ibeyo, i fredags. Jag går i princip aldrig på sånt här av tidsskäl, men nu var det på väg till jobbet och dessutom så pass tidigt att det inte störde något annat möte så jag smet in där en halvtimme och myste under den fantastiska granen i taket (som hade tagit 16 timmar att montera upp, och där en av montörerna är cirkusakrobat…) med mina branschkollegor (träffade bland andra Mari som är redaktionschef på ELLE, Maria som är redaktionschef på Icon och Sania som är moderedaktör på DV). Självaste tomten var där också, och givetvis ville många ta en selfie med Santa. Jag hann även lite snabbt hasta förbi deras omtalade julskyltning i skyltfönstrena och kanske tar dit barnen i helgen för att tränga oss fram och låta dem titta på detta också. Nu ska jag baka pepparkakor och lussekatter!

IMG_0621.JPG

IMG_0622.JPG

IMG_0624.JPG

IMG_0623.JPG

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar