Annons
AnnonsAnnons

Jägarvila – ingen vila direkt


Xtremefit

Tidigt i morse, då det var som kallast (nollgradigt!!!) så drog jag på mig träningskläderna och packade tre stora väskor med ombyten och satte mig på pendeln in mot stan. Det var dags för ett PT-pass med min tränare Romeo Sundin för Xtremefit. Jag, som nyss skröt om att jag aldrig är sjuk, har en begynnande förkylning och var verkligen inte mitt starkaste jag imorse. Men jag har ingen feber eller så, bara lite ont i halsen. Så jag genomförde passet ändå. Just denna ställning som kallas för ”jägarvila” var den värsta övningen idag. Eller – jag ändrar mig – att göra 30 st burpees på raken på slutet var heller ingen picknick (googla burpees får ni se).

Men jag är fasiken i bättre form än någonsin och stark som en häst. Har okej grundfysik och känner att jag börjar få definierade magmuskler. Det är helt och hållet träningens förtjänst! Vill du också komma i form så ska du passa på och hålla utkik under morgondagen då jag lottar ut två stycken bootcamps i bloggen för Xtremefit!

TAGGAR
496 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar