AnnonsAnnons

Jag ska med, Ellen ska med, Susanne, Csilla och Lisen ska med – och du?


Cruise again

Om bara två dagar så åker vi på CHIC-kryssning i 24 timmar! Ska bli SÅÅÅ kul! Vi är alla nästan genant övertaggade inför detta, Susanne, Csilla, Lisen, Ellen och jag. Kanske för att vi jobbat hårt den senaste tiden och behöver lite avkoppling och underhållning och tid tillsammans. Och så ser vi såklart fram emot att träffa er läsare! Tyvärr har vår fitnessprofil Amelie fått lämna återbud men hennes ersättare blir superroliga skådespelerskan och CHIC-bloggaren Ellen Bergström som kommer att peppa oss med smarta anekdoter om kroppsnojor och hur hon lyckats få bättre självkänsla trots att hon verkar i rätt utseendefixerad bransch. Ellens helt genialiska inlägg om celluliter (ett inlägg som fått över 150 000 sidvisningar på bara en vecka!) hittar du här. 

Vi är i full fart med att sammanställa våra föreläsningar och presentationer och jag LOVAR er att det kommer att bli intressanta dragningar med modesnack, stylingtips, skönhetsvård och karriärpepp. Och givetvis en hel del taxfreeshopping (de har Victoria’s Secrets på båten – vars hylla jag tänker dammsuga), god mat, bubbel i glasen och massor av kvinnokraft.

Jag ska prata om hur man vågar starta eget och utveckla sina karriärdrömmar, hur man går från idé till handling utan att skuldsätta sig – och hur du dubblar din lön (jag har gjort det – två gånger!).

Ta chansen att få träffa oss IRL – det är ett unikt tillfälle och det finns fortfarande några få platser kvar. Om du inte har några fredagsplaner bokade så är detta en utmärkt idé! Ta med en väninna eller åk själv – vi finns där för att umgås.

Läs mer här om kryssningen och boka din biljett NU!

Hoppas vi ses på Viking Cinderella kl 16.30 på fredag – nu ska jag fortsätta planera min presentation…

 

TAGGAR
607 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIV
Laddar