Annons
AnnonsAnnons

Jag leder! Fortsätt buda på min pimpade välgörenhets-sko


Sko 1

Min sko har fått flest bud i Tradera-auktionen, till förmån för Childhood! Fortsätt buda, tänk på att Deichmann dubblar ditt bud! Vilket fick mig att tänka på följande: om någon lägger typ en miljon kronor, ska Deichman lägga en mille till då? Japp, så är det ju! Så hala upp stålarna nu, det är ju för en god sak! Och apropå god sak kan du faktiskt gnaga av godiset från min sko. Den är ju ätbar! 😉

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar