AnnonsAnnons

Jag har sagt upp mig…


Nu är det officiellt: jag har sagt upp mig som chefredaktör för CHIC och lämnar även Aller media efter åtta väldigt roliga och spännande år! Jag har verkligen älskat varenda dag på jobbet så varför då sluta? Jo, jag har sedan en tid tillbaka blivit allt mer sugen på att utveckla ett annat varumärke – nämligen mitt eget. Jag är jätteexalterad över att starta eget företag och bli min EGEN efter flera år som fast anställd. Exakt vad jag ska göra kan jag inte avslöja i nuläget, men det blir förstås inom den bransch jag redan verkar i. Jag håller mig till det jag kan men nu tänker jag djupdyka mer i dessa områden och kan fokusera mer och lägga mer tid på sådant som jag idag verkligen inte hinner på grund av ett extremt tidskrävande jobb. Det blir minst en bok, så mycket kan jag lova. Och jag tänker fortsätta att blogga, fast på ett helt nytt sätt. Framförallt ser jag fram emot en fortsatt kontakt och dialog med ER, som är mina läsare och följare, som troget har varit med under min resa hittills. Jag hoppas att ni fortsätter att följa mig på nästa äventyr och berättar då det är dags!

Men jag ska inte sluta imorgon, utan har två tjocka och maxade utgåvor av CHIC att slutföra, nr 5 och nr 6. Och så hoppas jag att jag ser vissa av er på CHIC-galan på Berns den 3 september (som jag leder precis som vanligt) och/eller på vår läsarkryssning i oktober! Rekryteringen av min efterträdare påbörjas nu. Så om du tycker att du borde bli nästa chefredaktör för CHIC, hör av dig till Aller media!

Det är vemodigt att ta såna här beslut och jag är både glad och ledsen idag, det är många känslor som sköljer över mig samtidigt. Men ibland måste man släppa sargen och vara vargen. Sluta snegla och börja segla. Göra det man funderat på, helt enkelt. Man ångrar sällan det man gjorde, bara det man inte gjorde.

För som jag sa i min första karriärbok: ”Hur svårt kan det vara?”

TAGGAR
491 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIV
Laddar