Annons
AnnonsAnnons

Jag har fått en bloggbebis! Välkommen till Viktiga Bloggen


Viktiga bloggen

Välkommen in till min nya blogg, som heter Viktiga Bloggen! Det är ett kul (?) experiment jag funderat på länge. Får se om ni tycker den är spännande eller inte. Bloggen är ny och lite skräckslaget ensam, så kika gärna in och säg hej! Jag ska inte stänga ner min ordinarie blogg. Tvärtom ska den bli ännu mer raffinerad och fokusera på mode, shopping, stylingtips och mitt jobb som chefredaktör. Glammiga galabilder och smarta stilråd – samt detaljer om livet bakom kulisserna på ett modemagasin.

Däremot tänkte jag lyfta ut allt som jag tidigare skrivit om mat, mitt sockermissbruk, min träning och andra tankar kring vikt och hälsa – och lägga allt sånt material i Viktiga Bloggen istället. Var sak på sin plats. Lite så tänkte jag. Frågor på det?

PS. Ni är ivriga på att få reda på vilka som vunnit de sista kalenderluckorna och jag lovar er att ta tag i detta imorgon eller allra senast på fredag och informera er! DS

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar