Annons
AnnonsAnnons

Igår: en väldig massa nyanser av grått – och svart


FullSizeRender

Sista dagen på modeveckan (igår) ORKADE jag bara inte piffa upp mig eller toka till det med färgglada inslag. Väldigt olikt mig faktiskt, men å andra sidan kan ju det vara en del i att vara varierande i sin stil. Så igår var jag grå och svartklädd från topp till tå. Och såg ungefär som den övriga modemaffian ser ut för jämnan, alltså undviker färg, haha. Jag försvann nästan i mörkret på visningen till By Malina, vilket passade mitt humör utmärkt. För jag ville vara lika grå och dämpad som vädret.

Jag hade på mig en grå jumpsuit från H&M, skinnjacka från Primeboots, väska från Chanel, handskar från MQ och boots från Ash. Bilden har jag lånat från Stureplan.

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar