Annons
AnnonsAnnons

Högtryck i tidningsfabriken


Mitt bloggande just nu är förfärligt kasst, det vet jag. Förlåt! Jag skyller det på högtryck i tidningsfabriken. Det närmar sig deadline för CHIC. Många luncher framför datorn blir det… Jag ser ljuset i tunneln och kommer snart göra comeback i bloggen med ny header, täta uppdateringar, kul tävlingar, speedquiz och sånt där ni gillar. Men ett liiitet tag till så kräver min baby CHIC magasin allt mitt fokus…

20130821-193511.jpg

20130821-193558.jpg

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM CHARLOTTA

Charlotta Flinkenberg är avgående chefredaktör och grundare av CHIC. Parallellt med tidningsskapandet har hon varit programledare för ett eget program på TV3, skrivit två böcker och skaffat tre barn. Charlottas blogg bjuder på humor, självdistans och självklart en massa mode.

charlotta@flinkenberg.seARKIVAnnons
Annons

Laddar